Kolloidalt silver och MSM

Har ni hört talas om kolloidalt silver och MSM? Inte jag heller fram till ganska nyligen trots att jag är väldigt intresserad av hälsa och kosttillskott.

Kolloidalt silver och MSM
Kolloidalt silver och MSM. Rena mirakelmedlet!?

Nu har vi tagit KS (kolloidalt silver) i ca två veckor och MSM i en vecka så det är lite tidigt att uttala sig, men ja, effekt har både jag och min man Dan fått på dessa få dagar. Bland annat så känner jag att jag orkar mer vid högintensiv träning, mitt eksem på min högerhand har blivit bättre och förkylningen som jag kände var på g är borta. Många har varit förkylda på Dans jobb och han har känt sig lite dålig. Men det har inte brytit ut utan det har snarare blivit bättre. Han brukar vid förkylning få infekterat tandkött och började få det även nu. Då gurglade han KS och kände effekt omedelbart. Så sammanfattningsvis av denna korta testperiod har vi bara positivt att säga om KS.

Att jag orkar mer vid högintensiv träning tror jag har med MSM att göra. Jag brukar köra ett tufft pass (HIIT) på torsdagar. Jag har alltid svår träningsvärk efteråt. Ibland har jag haft det över en vecka efteråt, men oftast 3-4 dagar. Nu i torsdags så tyckte jag inte att det var lika tufft som vanligt och dagen efter så hade jag bara lite träningsvärk. Vet inte om det var för att själva passet kanske var lugnare än vanligt eller om det berodde på att jag orkade mer. När jag pratade med min träningskompis så ojade hon över träningsvärk som inte var nådig och jag själv kunde inte alls hålla med. Så jag tror att MSM har hjälpt mig här.

Min pappa har med hjälp av KS och MSM blivit bra i sin borrelia. Jag är övertygad om att det här är riktigt bra kosttillskott som borde bli mer känt för allmänheten. Men läkemedelsindustrin har inget att tjäna på att folk börjar ta detta mot diverse sjukdomar så det är inget de vill veta av, utan de vill tysta ned att detta finns och hävda att det inte finns någon vetenskap kring dessa kosttillskott. Jag har läst att det finns studier som visar på signifikanta skillnader till fördel för de som intar KS och MSM. Att det skulle vara något ”hitte-på” skulle egentligen vara lätt att bevisa att det inte är men större vetenskapliga studier är kostsamma och vem har att vinna på att dessa studier görs, knappast läkemedelsindustrin, så därför görs de inte. Därför tycker jag att det är viktigt att kunskapen sprids!

Pss. KS och MSM ska med fördel intas tillsammans med flytande C-vitamin. IonSilver tillverkar en flytande form av C-vitamin som jag tycker är mycket bra, den smakar gott och man känner att den

fungerar. Tummen upp för den!

Publicerad av Rebecca Salomon

Denna blogg innehåller recensioner av olika typer av produkter som jag testar, allt från kosttillskott, mat och skönhetsprodukter. Här kan du även ta del av recept som jag tar fram, både matlagning men framförallt bakning som är en stor passion. Alla recepten är naturligt glutenfria. Bloggen kommer också att handla om mig, en mamma till två underbara barn och mitt liv på Resarö med min familj.

2 reaktioner till “Kolloidalt silver och MSM

  1. MSM är toppen! Det andra har jag inte testat, men jag dricker ASEA Redox istället som styr cellhälsan ändå från när vi föds, rekommenderas!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: