Koreansk hudvård

Klair, k-beauty
Koreanska hudvårdsmärket Klairs

Jag är väldigt sugen på att testa koreansk hudvård, även kallad k-beauty. Jag har läst någonstans att Korea är bäst när det gäller just hudvård. De ska vara väldigt måna om hur de ser ut och visst kan jag hålla med om att koreaner eller asiater i allmänhet ser väldigt unga och fräscha ut i hyn. Om det beror på hudvården eller gener är svårt att säga.

Jag har faktiskt redan testat ett koreansk C-vitamin-serum som man masserar in ansiktet med. Det ska hjälpa mot pigmentfläckar men även reducering av rynkor. Jag har testat den i 3,5 vecka och min pigmentfläck på pannan som jag fick när vi var i Teneriffa är nästan försvunnen. Även mina linjer i pannan tycker jag har slätats ut. C-vitamin är verkligen är superantioxidant. Eftersom jag är så nöjd med denna olja är jag även sugen på att testa den koreanska 10-stegsmetoden, om jag nu orkar med det.

Det sägs att själva rengöringsprocessen är ”grejen” med koreansk hudvård och många som har testat upplever den som ”helig” och att de längtar till de ska gå och lägga sig då de kan påbörja reningsritualen. Låter väldigt lockande, eller hur!? Jag tror att jag ska testa det när mina nuvarande produkter börjar ta slut.

Serumet som jag har testat kommer från märket Klairs. Rekommenderar det och den finns att köpa antingen på Skincity eller Glowid. Jag tror att det är samma ägare till båda företagen.

Publicerad av Rebecca Salomon

Denna blogg innehåller recensioner av olika typer av produkter som jag testar, allt från kosttillskott, mat och skönhetsprodukter. Här kan du även ta del av recept som jag tar fram, både matlagning men framförallt bakning som är en stor passion. Alla recepten är naturligt glutenfria. Bloggen kommer också att handla om mig, en mamma till två underbara barn och mitt liv på Resarö med min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: