E330

Jag läste precis ett inlägg som Camilla Läckberg gjort på Instagram. Tyvärr behöver hon göra sig av med hennes fyra katter då hennes man Simon Sköld har utvecklat allergi mot katterna. Vad skälet än må vara att de inte kan ha kvar katterna så var det intressant att läsa alla tips hon fått om hur man kan bli av med allergin. Allt från att äta zink, gå till en Bicom terapeut, hypersensa (?), prova andra kattraser (dumt tips), fukta en handduk och torka av katterna varje morgon, MSM och undvika E330. Jag har läst om detta e-nummer tidigare men inte forskat vidare på det. Det kallas även citroncyra, men det kommer INTE från citron utan den framställs från svartmögel. Detta tillsätts i massvis med livsmedel såsom saft, sylt, fryst fisk, ost, glass, torkad frukt och hudvårdsprodukter m.m. Citronsyra tillsätts för att bevara vitaminer och förhindra missfärgning och härskning.

Läste i kommentarsfältet att någon blivit av med sitt handeksem efter att de uteslutit detta. Jag har som jag tidigare skrivit besvär med just det. Det kommer och går och jag har inte kunnat komma på vad det är som gör att det ibland kommer tillbaka och ibland är borta. Kan det ha med denna citronsyra att göra månntro? Jag känner att jag måste gräva i detta ytterligare. Ska genast läsa innehållsförteckningen på allt vi har i kylen, frysen, skafferiet och badrumsskåpet.

Men nu ska jag titta på GW:s mord.

IMG_2097

Publicerad av Rebecca Salomon

Denna blogg innehåller recensioner av olika typer av produkter som jag testar, allt från kosttillskott, mat och skönhetsprodukter. Här kan du även ta del av recept som jag tar fram, både matlagning men framförallt bakning som är en stor passion. Alla recepten är naturligt glutenfria. Bloggen kommer också att handla om mig, en mamma till två underbara barn och mitt liv på Resarö med min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: