Trädgårdsarbete

Idag fick vi njuta av en till sommardag. Då passade vi på att vara ute i trädgården och fixa lite. Dan har rensat ogräs mellan stenplattorna och jag har tagit bort det ogräs som kommit upp igen på grusgången. För några veckor sedan rensade vi hela gången och jag strödde sedan på tre stycken 25 kg saltsäckar. Men det räckte inte till hela grusgången. Hade behövt en säck till. Så det hade kommit upp lite ogräs där saltet inte räckte till.

DSC_0654
Grusgången är nu rensad från ogräs. 

Regarden var även här i fredags och putsade sidan av vår ena thujahäck. De hann inte med det när de var här i början på sommaren och klippte våra häckar. Skönt att det blev gjort. Fort gick det också.

DSC_0651
Thujahäcken är klippt.
DSC_0652
Stengången är rensad.

Publicerad av Rebecca Salomon

Denna blogg innehåller recensioner av olika typer av produkter som jag testar, allt från kosttillskott, mat och skönhetsprodukter. Här kan du även ta del av recept som jag tar fram, både matlagning men framförallt bakning som är en stor passion. Alla recepten är naturligt glutenfria. Bloggen kommer också att handla om mig, en mamma till två underbara barn och mitt liv på Resarö med min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: