Romantik i arbetsrummet

Det har tagit tid att få ordning på inredningen i vårt arbetsrum som är ett kombinerat gästrum. Tapeten som vi satte upp där har inte riktigt passat in med de mörka bokhyllorna och vårt mörkbetsade skrivbord från Englesson. Tapeten är lite vågad med stora blommor som snirklar sig och den är ganska färgglad för att vara mig. Jag brukar annars gå på lite mer diskreta mönster men ville utmana mig lite att våga lite mer. Jag har pendlat mellan att gilla tapeten och inte men nu när inredningen börjar ta form så kommer den till sin rätt och jag älskar den.

Det var när jag till slut beslöt jag mig för att ta bort bokhyllorna och ersätta de med en från Englessons Stockholms-serie i färgen whitewash. Vilket lyft det blev! Nu återstår att byta ut skrivbordet, köpa en till smalare bokhylla, byta ut karmstolarna och inredningsdetaljer. Så nu börjar jag närma mig det jag hade tänkt från början. Men fortfarande en hel del kvar att göra.

DSC_0645
Ljuvlig spetsduk i vinyl

För några veckor sedan beställde jag lite vackra ting från webshopen Gårdsromantik. Jag beställde en spetsduk i vinyl. Väldigt bra då man har barn då den förhoppningsvis kommer vara lätt att torka av och inte behöver tvättas. Dessutom är den sådär ljuvlig och romantisk som jag gillar!

Beställde även hem två allmogeblå konsoller/hyllbärare som vi ska sätta upp ovanför vår IKEA dagbädd i arbetsrummet/gästrummet.

DSC_0654
Kommer bli riktigt fint! Här skymtar tapeten.

På hyllan tänkte jag bland annat ställa en fotoram och en söt liten fågelbur som jag också beställde. Nu återstår bara att såga till en bräda och måla den, antingen vit eller gråvit. Har inte bestämt mig än.

DSC_0649
Den söta lilla fågelburen tillsammans med den fina ramen som för tillfället får stå i Englesson-bokhyllan.

Det är synd att butiken Gårdsromatik ligger i Luleå. Hade varit himmelriket att gå runt där i denna butik. Jag får helt enkelt nöja mig med att klicka runt i deras webbutik. Kommer helt klart beställa mer saker därifrån.

Publicerad av Rebecca Salomon

Denna blogg innehåller recensioner av olika typer av produkter som jag testar, allt från kosttillskott, mat och skönhetsprodukter. Här kan du även ta del av recept som jag tar fram, både matlagning men framförallt bakning som är en stor passion. Alla recepten är naturligt glutenfria. Bloggen kommer också att handla om mig, en mamma till två underbara barn och mitt liv på Resarö med min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: