Bästa joggingskorna

L39031500_A
SALOMON SONIC PRO W

Förra året fick jag ett par joggingskor med dubbar från märket Salomon. Mycket fint namn va! Har av någon konstig anledning inte ägt skor av det märket tidigare, bara pjäxor och skidor. Men efter min graviditet med Amelie var det dags att på allvar försöka komma i form. Jag gick upp 30 kg så det var många kilo att gå ner. Men jag lyckades bra med det, det tog mindre än ett år att gå ner detta plus ytterligare 3-4 kg.

IMG_2050
Mina fina Salomon skor.

Kan säga att jag fick mycket peppning och ett helt nytt sätt att tänka på efter att jag följde Olga Rönnberg på Facebook och Instagram. Jag gick aldrig med i hennes program Mamma Fitness, det räckte alldeles utmärkt att bara läsa hennes kloka inlägg. Hon förespråkar styrketräning, vilket jag alltid har föredragit framför cardio. Men nu när vi bor i Vaxholm är det helt underbart att jogga i naturen. Det är så härligt att insupa den friska luften och njuta av den fantastiska naturen. Så jag började löpa varannan dag i ca 3 km. Låter kort men faktum är att man inte behöver springa längre sträckor för att få den goda effekten av träningen. Jag sprang dessutom med barnvagn och det blir ju tyngre. Så under vinterhalvåret så sprang jag med mina Salomon skor. De satt perfekt och var väldigt sköna att springa i. När våren sedan kom var det dags att byta ut dessa mot mina Acer som inte alls var lika sköna, men helt ok.

L39031500_B
Salomon skor

Men nu i somras blev äntligen mina Acer så pass utslitna att jag behövde nya gympaskor. Så då beställde jag såklart ett par nya Salomon skor att använda under vår, sommar och höst. Det blev ett par Salomon Sonic Pro X som är anpassad till att springa på asfalt. Jag älskar hur man drar åt skosnöret. Man knyter inte en rosett som man gör på vanliga skor, utan du drar åt en liten platsgrej – hur smidigt som helst. Sitter perfekt och är dessutom snygga!

IMG_2049

Publicerad av Rebecca Salomon

Denna blogg innehåller recensioner av olika typer av produkter som jag testar, allt från kosttillskott, mat och skönhetsprodukter. Här kan du även ta del av recept som jag tar fram, både matlagning men framförallt bakning som är en stor passion. Alla recepten är naturligt glutenfria. Bloggen kommer också att handla om mig, en mamma till två underbara barn och mitt liv på Resarö med min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: