Footmender

Jag har testat en fotkräm eller egentligen är det ingen fotkräm utan det är en kräm som ersätter fotfilen, fotkrämen, fotsockan och fotbadet. Det lät väldigt bra då jag tycker det är så jobbigt och besvärligt att fila fötterna. Fötterna är inget som jag prioriterar men man vill ju att de ska se fina ut nu under sommartid då man har öppna skor och går mycket barfota.

Krämen ska du smörja in en gång om dagen i 1-2 veckors tid. Jag har gjort detta i en vecka och är väldigt nöjd. Fötterna har blivit väldigt lena och mjuka. Nästan alla förhårdnader är borta. Det som jag tyckte var negativt var att krämen luktade starkt och att den var kletig och kladdig. I och med det så ska du smörja in fötterna helst i sängen när du ska gå och lägga dig. Jag har känsliga händer med mindre eksem och det sved otroligt mycket när jag skulle massera in krämen. Det stod att man skulle dosera med två pumptryckningar per fot. Detta tycker jag var alldeles för mycket kräm så de sista dagarna doserade jag bara med en pumptryckning och det var mycket bättre.

Betyget är gott, men doften gjorde att jag hade svårare att somna in och det gör även att betyget sänks.

IMG_2048
Footmender – all in one

Publicerad av Rebecca Salomon

Denna blogg innehåller recensioner av olika typer av produkter som jag testar, allt från kosttillskott, mat och skönhetsprodukter. Här kan du även ta del av recept som jag tar fram, både matlagning men framförallt bakning som är en stor passion. Alla recepten är naturligt glutenfria. Bloggen kommer också att handla om mig, en mamma till två underbara barn och mitt liv på Resarö med min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: