Hissgardin med spets

Till vårt gästrum/arbetsrum har vi saknat att kunna dra ner en rullgardin eller persienn när vi har gäster som sover över här. Jag kom sedan på när jag tittade på en massa inredningsinspiration att en hissgardin kan fungera utmärkt som det ändamålet och samtidigt smycka ut fönstret. Jag letade bland flertalet sidor och till slut beställde jag från Bonprix då de hade en gardin med rätt mått som jag fastnade för. För övrigt så tilltalade inte Bonprix webbshop mig alls, men i och med att ingen annan hade rätt mått så blev det tillslut där jag beställde ifrån. Jag är rätt nöjd ändå då den passar bra. Dock var gardinen något för kort så den täcker inte fönstret till 100%. Hade inte räknat med att gardinen hänger några centimeter ovanför fönstret, så det blev en liten räknemiss. Men som sagt var denna gardin den som fungerade bäst här och den smälter bra in i rummet. Priset var också bra, 647 kr fick jag betala för två stycken gardiner inkl frakt för måttet H/B 140 cm/100 cm. Så tummen upp!

Spetsgardinen som hänger vid sidan om fönstret kommer från IKEA och säljs för 79 kr/paret. Har velat byta ut dessa men nu när hissgardinen kom upp så passar de bra tillsammans, så jag låter de få vara kvar ett tag till.

IMG_2040
Bonprix hissgardin med spets

 

Publicerad av Rebecca Salomon

Denna blogg innehåller recensioner av olika typer av produkter som jag testar, allt från kosttillskott, mat och skönhetsprodukter. Här kan du även ta del av recept som jag tar fram, både matlagning men framförallt bakning som är en stor passion. Alla recepten är naturligt glutenfria. Bloggen kommer också att handla om mig, en mamma till två underbara barn och mitt liv på Resarö med min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: