Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream

Jag har nu passerat en ålder på 35 år och med det kommer bland annat fina linjer och rynkor. Jag har aldrig tänkt eller varit speciellt orolig för det förrän för ca ett år sedan då en kollega fotade en personalbild på mig i raw-format. Till min förskräckelse såg jag när han höll på att redigera bilden på mig att jag hade tydliga rynkor och linjer. Så konstigt att jag knappt lagt märke till det tidigare. Började känna stor oro inför detta då jag inte tyckt att jag åldras något de senaste 10 åren, men uppenbarligen var det bara något som jag har gått och trott.

clinique
Clinique repairwear laser focus

Jag har sedan länge använt dag- och nattkräm. Har inte köpt något speciellt märke utan mest gått på det som för stunden varit mest prisvärt. Ögonkräm har jag däremot inte använt lika flitigt. Knappt alls. Men nu var det dags. Jag köpte först Cliniques – all about eyes. Tyckte om den mycket och kanske att rynkorna något blev lite slätare, men ingen mirakelförändring. Sedan såg jag att Clinique hade kommit ut med en ny ögonkräm som fokuserade på att ta bort fina linjer och rynkor – Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream. Den är något dyrare men jag tycker att den är är värd det. Mina linjer har blivit mindre tydliga. Som synd har jag ingen före- och efterbild tillgodo just nu. Men jag skulle absolut kunna visa min förbättring genom att visa denna personalbild med en nytagen bild i raw-format. Jag kan dock inte till 100 % säkerställa att krämen har påverkat minskningen av alla mina linjer, då jag samtidigt har provat andra produkter som förebygger och reducerar detta. Kommer skriva om dessa produkter i egna inlägg. Men jag tror alldeles säkert att denna lilla ögonkräm har bidragit till minskningen. Enligt Clinique själva så reduceras rynkorna med 54 % efter 12 veckors regelbunden användning. Jag kommer fortsätta att använda den.

IMG_1382
Här är personalbilden på mig.

Publicerad av Rebecca Salomon

Denna blogg innehåller recensioner av olika typer av produkter som jag testar, allt från kosttillskott, mat och skönhetsprodukter. Här kan du även ta del av recept som jag tar fram, både matlagning men framförallt bakning som är en stor passion. Alla recepten är naturligt glutenfria. Bloggen kommer också att handla om mig, en mamma till två underbara barn och mitt liv på Resarö med min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: