Konst

Efter att jag och min familj flyttade från Kullön till Resarö så har jag börjat titta lite på konst som vi kan smycka ut våra väggar med. Nu har vi visserligen bott här i ett och ett halvt år men fortfarande står några väggar tomma. Det tar tid att hitta något som passar då man måste hitta något som har rätt form, storlek och färg. Inte helt lätt, i alla fall om man har begränsad budget. Men jag är glad att vi ganska fort hittade en konstnär vid namn Joacim Broström som går under namnet JoacimArt. Vårt allrum på ovanvåningen bär tre tavlor av JoacimArt. Jag föll ganska direkt för hans vackra abstrakta blomstertavlor i underbara färgkombinationer. Klicka på denna länk för att se mer konst skapad av Joacim.

IMG_0152
Konst av JoacimArt i vårt allrum
IMG_0153
JoacimArt – Joakim Broström

Publicerad av Rebecca Salomon

Denna blogg innehåller recensioner av olika typer av produkter som jag testar, allt från kosttillskott, mat och skönhetsprodukter. Här kan du även ta del av recept som jag tar fram, både matlagning men framförallt bakning som är en stor passion. Alla recepten är naturligt glutenfria. Bloggen kommer också att handla om mig, en mamma till två underbara barn och mitt liv på Resarö med min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: